Få det perfekte hår ligesom kunstværkernes motiver

oktober 15, 2021

Bliver du ofte “jaloux” på de perfekte mænd og kvinder, som er malet på kunstværker? Måske vækker det en følelse i dig, som er forbundet med usikkerhed. Hvis den usikkerhed er relateret til dit hår, eller mangel på samme, kan du læse videre nedenfor.

Alle problemer kan løses i det 21. århundrede

Nu til dags kan alle problemer løses, og det gælder også i forhold til ens udseende. Du kan få gudesmukt hår ligesom kvinderne på både antikke malerier og moderne kunst på fx Pinterest. Der er mange som tyer til hårtransplantationer hos steder som nordichair.com. Du kan både overveje at være åben omkring det, eller bare lade som om at du ikke har gjort noget ved håret. Det er din egen beslutning i den sidste ende.

Hår i kunstens verden

Hår har længe været i fokus i kunstens verden. Fx kan du se et verdensberømt billede af Frida Kahlo på Museum of Moderne Art (MoMA) i New York. Maleriet er et selvportræt af Kahlo, og her har hun malet sit korte hår, som helt sikkert var et stort taleemne i 40’erne.

Venus’ guddommelige lokker

Hårkunst går endnu længere tilbage i historien. Der kan nærmest ikke tales om hår i kunstens verden uden at nævne ”Birth of Venus” af Botticelli. Her ser vi hvordan gudinden træder direkte ud af havet med perfekt hår. Det bølgede jordbærblonde hår, som når ned til anklerne, er nærmest definitionen på guddommelighed. Er det sådan noget hår du drømmer om?

Kig nærmere på hårkunst i Madrid

Sidst, men ikke mindst, kan du også overveje at tage på kunstferie til den spanske hovedstad Madrid. Fx har Velazquez malet portrætter af Maria Teresa adskillige gange, og et af dem af Las Meninas, som anses som værende det vigtigste maleri på Prado museet i Madrid. Det er blot et af de mange malerier, hvor du kan bedåre Maria Teresas smukke hår.