Tre kunstmuseer at besøge med en god flaske vin

juni 20, 2022

De seneste år har været hårde ved kulturlivet. Nedlukningerne har nemlig ført til aflyste kunstudstillinger, og de store hæderkronede kunstmuseer har også været nødsaget til midlertidigt at holde dørene lukkede. Nu er der dog heldigvis bedre tider på vej, og det er nu endelig muligt igen at tage på kunstmuseum her til lands. Som kunstinteresseret er du med garanti glad for denne udvikling. Nu er spørgsmålet derfor blot, om du har styr på hvilke kunstmuseer du ønsker at besøge? Hvis ikke, så lad dig inspirere af denne liste med tre af slagsen, som du bare må lægge vejen forbi i år. Og nå ja, husk nu endelig en god flaske vin når du skal afsted.

Opskriften på det gode liv er klar: En god flaske vin og en tur på kunstmuseum

Er du glad for det gode liv? Selvfølgelig er du det, men hvad er egentlig det gode liv? Hvis du spørger os her på hjemmesiden, så er svaret klart, at det involverer museumsture og vin. Bedre ting i livet findes nemlig nærmest ikke. Vi køber selv meget af vores vin hos internetbutikken Vinoteket Danmark, da vi erfaringsmæssigt har oplevet, at det er her det absolut største udvalg af vin kan findes. Vi er i særdeleshed glade for det store udvalg af rødvin hos Vinoteket Danmark. Du finder blandt andet udgaver fra Frankrig, Italien og USA hos Vinoteket Danmark, så hvis du også selv er glad for rødvin, eller måske hvidvin, mousserende vin eller lignende, så køb det hos Vinoteket Danmark. Du modtager det hurtigt med posten, og så er du ellers godt klædt på til en tur på kunstmuseum. Men hvilke skal du lægge vejen forbi?

Tre fantastiske kunstmuseer i Danmark

Smag og behag er naturligvis subjektivt, så spørgsmålet om hvilke kunstmuseer du bør besøge i Danmark, kan ligeledes kun besvares subjektivt. Når det så er sagt, så anbefaler vi dig i hvert fald at lægge vejen forbi ARKEN Museum for Moderne Kunst. Her er fokus på samtidskunst, hvilket er en form for kunst som vi sætter stor pris på her på hjemmesiden. Du finder museet på adressen Skovvej 100, 2635 Ishøj.

Er du lige så vild med de legendariske skagensmalere som vi er? Hvis du er, så bør du unde dig selv et visit forbi Skagens Museum. Her er alt fokus nemlig på netop de kendte kunstnere såsom Krøyer og Ancher. Museet har til huse på adressen Brøndumsvej 4, 9990 Skagen.

Sidst, men ikke mindst, vil vi anbefale dig at medbringe en god flaske vin fra Vinoteket på ARoS Aarhus Kunstmuseum. Beliggende på adressen Aros Allé 2, 8000 Aarhus C finder vi dette topmoderne kunstmuseum, som for alvor har sat Danmark på det internationale kunstverdenskort.